Casper Dahl Stenfelt har haft sin første måned som næstformand i SDS’ formandskab.  Casper en bred erfaring fra fagforening- og politisk arbejde, hvilket har medvirket til at han knokler for SDS. Gennem samarbejdet med Lene Boye Andersen (SDS’ formand) har begge parter den seneste måned lært hinanden at kende. Yderligere har Lene sat Casper ind i hele SDS universet. 

“Den sidste måned har været så behagelig i Caspers selskab. Det har været dejligt med en sparringspartner og at man kan fordele opgaverne mellem os, så vi i SDS kan nå meget mere rundt end tidligere på året”  –  Lene Boye Andersen (SDS’ formand)

For at kunne nå målet om at øge SDS’ synlighed hjælper det hvis man er to i stedet for en. Det har været noget af en opgave for Lene at være alene som tovholder for det. Sammen kan SDS forhåbentligt opnå mere, hvilket tydeligt kan ses gennem den sidste måned hvor formandskabet har i samarbejde med KL gennemført en aftale om oprettelse af jobbanker. 

“Jeg er rigtig glad og stolt over at SDS sammen med andre studieorganisationer er med i aftalen med KL om oprettelse af jobbanker. Jeg er sikker på at også vores medlemmer kan være med til at yde en positiv forskel for de tusinder af Ukrainere der kommer som flygtninge til landet fra Putins krig i Ukraine – Casper Dahl Stenfelt (SDS’ næstformand) 

Debatten og fokuset på krigen i Uraine sætter tanker igang hos SDS, hvor SDS har i sinde at hjælpe. Formandskabet er blomstret op og har allerede sat gang i den politiske dagsorden gennem KL aftalen.