Bliv aktiv

Bliv aktiv i SDS og bliv en endnu bedre kommende socialrådgiver!

Møde i SDS

Som aktiv i SDS bliver du en del af et fagligt fællesskab. Her får du:

  • Mulighed for at udvikle din faglighed allerede mens du studerer
  • Indflydelse på din uddannelse
  • Kurser – fx i bestyrelsesarbejde, kommunikation og formidling
  • Et stærkt netværk blandt uddannede socialrådgivere og socialrådgiverstuderende fra andre skoler og årgange

Udover at opnå indflydelse på din uddannelse vil du som aktiv i SDS med garanti opleve en faglig og personlig udvikling. Eksempelvis er der mulighed for at få erfaring med bestyrelsesarbejde, ledelse, udvikling, koordinering, planlægning, mødeafholdelse mm., som vil gøre dig særligt kvalificeret i dit kommende arbejde som socialrådgiver!

Vil du være en del af fællesskabet og gøre en aktiv forskel? Skriv til os på sds@sdsnet.dk  – Facebook eller kontakt din lokale klub.

Alle kan være med!

Hvad end du har en idé til et enkelt arrangement, du synes, der kunne være super fedt, eller du kunne tænke dig at sidde i en af vores lokalafdelinger, der løbende afholder arrangementer og er i kontakt med ledelsen på studiet – så vil vi gerne have dig med på holdet!

Du kan allerede begynde nu!

Ved at blive aktiv, er du med til at forbedre uddannelsen, og dermed faget. Det er nemlig nødvendigt med den bedste uddannelse for at få de bedste socialrådgivere.

Derudover lærer du allerede under uddannelsen, hvordan du kan være med til at præge udviklingen af dit fag.

Hvad vil det sige at være aktiv?

SDS er en frivillig drevet studenterorganisation. Vores aktive er alle socialrådgiverstuderende, der arbejder frivilligt for at forbedre uddannelsen – både fagligt og socialt! Ingen aktive – ingen SDS!

Hvilket omfang?

I SDS kan du være aktiv fra få timer ugentligt til fuldtid! De fleste af vores aktive sidder i vores lokalafdelinger/bestyrelser, hvor der typisk holdes ét møde per måned. Derudover står de aktive for afholdelsen af de aktiviteter/arrangementer, der planlægges. Der er også mulighed for at stille op til en post som formand, næstformand, kasserer, eller du kan blive repræsentant for lokalbestyrelsen i Landsbestyrelsen. Mulighederne er mange!

 

Sådan bliver du aktiv / kontakt os

Hvis du har en god idé til et arrangement, overvejer at blive aktiv eller gerne vil vide mere om at være aktiv, kan du kontakte din lokalafdeling her. De vil rigtig gerne hjælpe dig!

Det vil være mulighed for at aftale et ”prøvemøde”, hvor du kan komme med på et lokalmøde og få mere information mm.

Socialrådgiverfaget er under konstant udvikling og påvirkes af den politik, der bliver ført. Dog kan vi som socialrådgivere med faglighed og fællesskab være med til at sætte dagsordenen – det kan du være med til som aktiv!

Bliv aktiv og styrk din indflydelse, giv din faglighed et ekstra boost og få et stærkt netværk!

Arbejde i SDS

Kontakt

Kontakt os

Har du spørgsmål om uddannelsen, praktikken, medlemskab – eller noget helt andet?

Kontakt os

Her bor vi

Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende
Toldbodgade 19B · 1253 København K