VIDEO RELEASE PARTY✨

På mandag offentliggøres #Løftos kampagnevideoen. Vi glæder os helt vildt til at dele videoen med jer, politikere, praktikere, undervisere, så vi kan få vores budskab ud til endnu flere. Derfor inviterer vi til virtuel releasefest, så vi kan se den nationale kampagnevideo sammen for første gang!

KAMPAGNEVIDEO RELEASE!

Vi mødes kl. 16.30-17.30 på Zoom.

Til releasen skal vi se den nationale kampagnevideo sammen for første gang og fejre, at den er klar til at blive delt med politikere, praktikere, undervisere og ikke mindst vores medstuderende, nu hvor vi skal have vores budskab ud til endnu flere.

Der er mange socialrådgiverstuderende, der på forskellige måder har bidraget med inspiration og sparring i tilblivelsen af videoen. Gennem SDS’s Landsbestyrelse, ved at deltage i videoen, ved at have delt sin historie om, hvor der mangler kvalitet i undervisningen på vores uddannelse og drømme om hvordan uddannelsen kan blive bedre. 1000-tak for alle jeres bidrag!

Du er velkommen til at invitere din studiebuddy eller studiegruppe med. Vi glæder os til at se jer, og dele videoen med jer!