SDS’ årsmøde 2022

Til SDS' årsmøde 2023 får du mulighed for at opbygge et stærkt netværk blandt andre Socialrådgiverstuderende. Du kan være med til at sætte dit præg på hvordan SDS skal kæmpe for netop din uddannelse i 2023 og alt dette sker i en blanding af workshops, beslutninger og en stor fest lørdag aften.

SDS’ årsmøde 2022

SDS har 15-års fødselsdag, og som alle andre teenage-fester, skal det fejres med gode venner og fest til den lyse morgen. Så tag på weekendtur med din studiegruppe, lokale SDS’er eller andre af dine gode medstuderende og oplev det store fællesskab på tværs af alle socialrådgiveruddannelser i hele landet.

På vores årsmøde er det tid til at mødes og debattere, hvad SDS’ere i hele landet mener, at vi sammen skal arbejde med i 2023. Kom med din mening og vær med til at sætte retningen for SDS.

Alle medlemmer deltager gratis, og SDS refundere dine udgifter til den billigste transport. Der er fuld forplejning hele weekenden og snack til turen hjem. Vi sørger for bustransport fra Fredericia station ud til Stensgården. Det eneste du skal gøre er at skrive det i din tilmelding. Bussen afgår kl. 17.00.

Én ting er helt sikkert; Der er brug for dig i vores faglige fællesskab og på årsmødet.
Kom og mød dine medstuderende på tværs af hele landet, og kom nærmere vores uddannelse og fagfællesskab.

Vil du vide mere om årsmødet, kan du ringe til Lene Boye Andersen på 28 90 67 00

Vi glæder os til at se jer! <3

 

SDS er af socialrådgiverstuderende og for socialrådgiverstuderende!