Problemer i praktikken?

Praktik- og Bisidderkorpset

Skulle der opstå udfordringer i din praktik? I så fald er SDS klar til at rykke ud og komme dig til undsætning! Hvis noget går skævt, hvis du er i tvivl om dine rettigheder, eller har behov for sparring, kan du som medlem få hjælp af SDS’ Praktik- og Bisidderkorps i form af råd og vejledning. Derudover har du mulighed for at få hjælp i forbindelse med møder, hvor du fx kan få en af vores bisiddere med til at støtte dig.

SDS’ Praktik- og Bisidderkorps består af frivillige SDS medlemmer, der selv har gennemført praktikken, samt vores Praktikkorps – og bisidderkursus, og derfor er rustet til at hjælpe dig i forhold til dilemmaer og udfordringer du kan møde i din praktik.

Hvis du gerne vil i kontakt med Praktik- og Bisidderkorps, så ring til Barbara Eysturoy på tlf. 61 22 57 77 eller Sara Johannessen på tlf. 61225740.

Hvad er mine rettigheder?
Du kan med fordel selv sætte dig ind i reglerne omkring praktik. Vi har lavet en oversigt og de generelle regler og reglerne for hvert enkelte studiested. Den kan findes her.

Bliv en del af korpset!
Har du lyst til at hjælpe en medstuderende, der har problemer i praktikken? SDS Praktik- og Bisidderkorps er for dig, der gerne vil gøre en forskel for dine medstuderende og sikre, at alle får et godt udbytte og en positiv oplevelse af praktikken. Du vil blive undervist i hvilke rettigheder vi har som studerende i praktikken og hvordan du bedst kan støtte medstuderende, der er kommet i klemme.

Hvis du synes det lyder som noget for dig så skriv en mail til sds@sdsnet.dk, så kontakter vi dig næste gang, vi afholder Praktik- og Bisidderkorpskursus!

Praktikkorps

Praktikkorps

Kontakt

Kontakt os

Har du spørgsmål om uddannelsen, praktikken, medlemskab – eller noget helt andet?

Kontakt os

Her bor vi

Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende
Toldbodgade 19B · 1253 København K